Utorak, 18 Septembar 2018 / Objavljeno u Novosti

Ski centar “Ravna planina” obavještava posjetioce da će pretprodaja sezonskih ski karata sa popustom od 15% početi 20. septembra i da će trajati do 31. oktobra.

Cjenovnik ski pass-a za sezonu 2018/19 pogledajte u prilogu.

Petak, 10 August 2018 / Objavljeno u Novosti

Stručni štab ženske odbojkaške reprezentacije Srbije posjetio je danas Ski-centar “Ravna planina” na Palama kako bi vidjeli šta sve ovaj centar nudi u zimskom i ljetnom periodu.

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je prilikom posjete Ski-centru “Ravna planina” da je oduševljen gostoprimstvom i uslovima za treniranje na Palama, gdje su toku pripreme za Svjetsko prvenstvo u Japanu.

Ponedjeljak, 30 Juli 2018 / Objavljeno u Novosti

Proteklih dana završen je prilazni put od magistralnog puta M5 do polazne stanice Gondole, odnosno Ski centra “Ravna planina” u dužini od oko 1 km.

Prilazni put će svakako olakšati i ubrzati dolazak turista, a direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Tošić je prilikom obilaska završetka radova, izrazio zadovoljstvo što je asfaltirana ova dionica.

“Završetkom radova na prilaznom putu Ski centar “Ravna planina” je značajno unaprijeđen. Investiciju od oko 70.000 KM su jednoglasno podržali svi odbornici Skupštine opštine Pale i nadam se da će vlasnik dobiti novi podstrek i energiju da nastavi sa daljim ulaganjima i razvojem ovog centra”, izjavio je Tošić.

Iz Ski centra “Ravna planina” nisu krili zahvalnost zbog realizovanih radova, te su najavili nova ulaganja.

“U saradnji sa Skupštinom opštine Pale asfaltirali smo put koji će olakšati prilaz centru.

Ovim putem se zahvaljujemo SO Pale na saradnji i razumijevanju te nastavljamo raditi na poboljšanju i razvoju turističke ponude tokom cijele godine”, izjavio je Nemanja Golijanin izvršni direktor firme Majnex d.o.o.

Ponedjeljak, 23 April 2018 / Objavljeno u Novosti

Još niste odlučili gdje ćete provesti neradni dan koji nam se bliži? Pozivamo Vas 01.05.2018. godine da se družimo zajedno na već dobro poznatom mjestu, na našoj Ravnoj planini. Ujedno želimo da Vas pozovemo i na otvaranje dugo najavljivanje ljetnje sezone koja nam je na vratima i povodom koje smo spremili veliki događaj.

 

 

U ponudi od 1. maja su:

– tradicionalni zip line,
– adrenalinske vožnje biciklima,
– vožnje pedalinom na jezeru,
– uređeno kupalište,
– panoramska vožnja “Gondolom”,
– uređene pješačke staze,
– hodanje po vodi loptama,
– uživanje u gastronomskoj ponudi.

Povodom otvaranja ljetnje sezone pripremili smo žurku na otvorenom uz nekoliko iznenađenja. Za dobru atmosferu pobrinuće se “DJ SOKO”, a za sve posjetioce će biti obezbijeđeno besplatno pivo.

 

Ljeto na Ravnoj planini

Pored već pomenute i dobro poznate zimske sezone, skijalište je postalo i pravi ljetnji rekreativni centar koji obuhvata veoma široku ponudu.

Izdvajaju se rekreacija na jezeru koja obuhvata vožnju pedalinom, popularno hodanje po vodi loptom, uređeno je kupalište, a za ljubitelje pecanja u ponudi je i sportski ribolov.

Zip Line je posebna adrenalinska ponuda. Izdvaja se vožnja na zip line-u dužine cca 300 m i nudi nezaboravno iskustvo, adrenalin i uzbuđenje.

Za najmlađe posjetioce tu je popularni “gumen grad”, zabava kojoj ni stariji neće odeljeti. Piknik na Ravnoj planini kao oblik zabave i uživanja u hrani na otvorenom dostupan je od ove ljetnje sezone. Ski centar posjeduje označene staze za pješake, planinare i bicikliste.

 

KONTAKT

Jahorinski potok bb, 71420 Pale, RS, BiH
Telefon: +387 65 084 983
Mobilni: +387 65 084 983
[email protected]
[email protected]
www.ski-rp.com

 

 

Vrh